DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü

Hindistan‘ın Jharkhand eyaletinin başkenti Ranchi’de bulunan bir barda, sarhoş iki grubun kızları taciz etme meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda Batı Bengal’den gelen DJ Sandeep hayatını kaybetti. SORUŞTURMA BAŞLATILDI Pazartesi sabahın erken saatlerinde, Jharkhand’ın başkenti Ranchi’de otelin önündeki barda sarhoş iki grubun arasında kızları taciz etme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Gruplardan birinin arkadaşlarıyla çağırmasıyla […]

Hindistan‘ın Jharkhand eyaletinin başkenti Ranchi’de bulunan bir barda, sarhoş iki grubun kızları taciz etme meselesi yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda Batı Bengal’den gelen DJ Sandeep hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Pazartesi sabahın erken saatlerinde, Jharkhand’ın başkenti Ranchi’de otelin önündeki barda sarhoş iki grubun arasında kızları taciz etme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Gruplardan birinin arkadaşlarıyla çağırmasıyla olay büyüdü. Ranchi Emniyet Müdürü (SSP) Chandan Kumar Mishra, gazetecilere yaptığı açıklamada, barın güvenlik görevlileri ile müşteriler arasında bir kavga çıktığını söyledi. Kısa süre sonra dışarıdan gelen kişiler de olaya karıştı ve yarım düzine kurşun sıkıldı, bu da DJ Sandeep’in ölümüne yol açtı. Polis, CCTV görüntülerini topladı ve olay yerinde adli tıp ekibi delil topladı.

Batı Bengal’den gelen DJ Sandeep, performans ücretiyle çalışıyordu.

DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü

DJ Sandeep, bir barda taciz yüzünden çıkan kavgada öldürüldü

Anahtar Kelimeler:
Galatasaray'ın şampiyonluk törenine giden Şahan Gökbakar, eğlenirken kendinden geçti Önceki Haber

Galatasaray'ın şampiyonluk törenine giden Şahan Gökbakar, eğlenirken kendinden geçti

Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin'e bağışlayacak Sonraki Haber

Doğu Demirkol, yazın yapacağı gösterilerin gelirini Filistin'e bağışlayacak