Çin’de Tavşan Yılı’nı Kutlamak İçin Özel Pul Seti Yayınlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çin’de Tavşan Yılı’nı Kutlamak İçin Özel Pul Seti Yayınlandı

Çin’in başkenti Beijing’de düzenlenen törende Tavşan Yılı’nı kutlamak için yayınlanan özel bir pul setini takdim eden bir kadın, 5 Ocak 2023. (Fotoğraf: Li He/Xinhua) BEİJİNG, 6 Ocak (Xinhua) — Çin Posta İdaresi Perşembe günü yaklaşan Çin burcu Tavşan Yılı’nı kutlamak için iki özel pul seti yayınladı. Çin’in güneybatısındaki Guizhou eyaletinin merkezi Guiyang’da Tavşan Yılı’nı kutlamak […]

Çin'de Tavşan Yılı'nı Kutlamak İçin Özel Pul Seti YayınlandıÇin’in başkenti Beijing’de düzenlenen törende Tavşan Yılı’nı kutlamak için yayınlanan özel bir pul setini takdim eden bir kadın, 5 Ocak 2023. (Fotoğraf: Li He/Xinhua)

BEİJİNG, 6 Ocak (Xinhua) — Çin Posta İdaresi Perşembe günü yaklaşan Çin burcu Tavşan Yılı’nı kutlamak için iki özel pul seti yayınladı.

Çin'de Tavşan Yılı'nı Kutlamak İçin Özel Pul Seti YayınlandıÇin’in güneybatısındaki Guizhou eyaletinin merkezi Guiyang’da Tavşan Yılı’nı kutlamak için yayınlanan özel pulların resimlerini içeren bir poster, 5 Ocak 2023. (Fotoğraf: Tao Liang/Xinhua)

Çin'de Tavşan Yılı'nı Kutlamak İçin Özel Pul Seti YayınlandıÇin’in başkenti Beijing’deki Ulusal Sahne Sanatları Merkezi’nde insanlar Tavşan Yılı’nı kutlamak için yayınlanan özel pulları satın alıyor, 5 Ocak 2023. (Fotoğraf: Li He/Xinhua)

Anahtar Kelimeler:
Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir? Rüyada araba ile uçurumdan düşmekten kurtulmak ne demek? Önceki Haber

Rüyada uçurumdan düşmek ne anlama gelir? Rüyada araba ile uçurumdan düşmekten kurtulmak ne demek?

Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada televizyon izlemek, televizyon kumandası görmek ne demek? Sonraki Haber

Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada televizyon izlemek, televizyon kumandası görmek ne demek?