Cannes’ın olaylı güvenlik görevlisi! Bu sefer de Koreli oyuncuya müdahale etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cannes’ın olaylı güvenlik görevlisi! Bu sefer de Koreli oyuncuya müdahale etti

Bu yıl Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda ünlülerle yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen kadın güvenlik görevlisi, bu sefer de Koreli oyuncu Yoona’nın fotoğraf çekmesini engelledi. ŞAŞKINLIĞI YÜZÜNE YANSIDI Güvenlik görevlisi daha önce Dominikli oyuncu Massiel Taveras ve eski Destiny’s Child üyesi Kelly Rowland ile tartışmıştı. Son olayda, K-Pop grubu Girls’ Generation üyesi olan ve ardından oyunculuğa […]

Bu yıl Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda ünlülerle yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen kadın güvenlik görevlisi, bu sefer de Koreli oyuncu Yoona’nın fotoğraf çekmesini engelledi.

ŞAŞKINLIĞI YÜZÜNE YANSIDI

Güvenlik görevlisi daha önce Dominikli oyuncu Massiel Taveras ve eski Destiny’s Child üyesi Kelly Rowland ile tartışmıştı. Son olayda, K-Pop grubu Girls’ Generation üyesi olan ve ardından oyunculuğa başlayan Yoona, kırmızı halıda poz verirken beklemediği bir olay yaşadı. Araya giren güvenlik görevlisi, oyuncunun fotoğraf çektirmesine izin vermeyerek merdivenlere yönlendirildi. Yoona, hareket etmeye devam etse de, şaşkın ve rahatsız tavrı yüzüne yansıdı.

Cannes Film Festivali'nde ünlülerle tartışma yaşayan kadın güvenlik görevlisi, Koreli oyuncu Yoona'nın fotoğraf çekmesini engelledi

ÜNLÜ İSİMLERLE TARTIŞMA YAŞADI

Geçen hafta yayımlanan bir videoda, 43 yaşındaki Kelly Rowland’ın güvenlik görevlisine kızdığı görülmüştü.Rowland, “Kadının ne olduğunu biliyor; ben de ne olduğunu biliyorum. Bir sınırım var ve bu sınırı koruyorum. Başka kadınlar da vardı ve onlar benim gibi değildi. Onlar azarlanmadı veya itilmedi. Ben duruşumu korudum” dedi.

Massiel Taveras ile yaşanan tartışmada, aynı güvenlik görevlisi TV sunucusunun başı ve göğsü üzerine kolunu koyarak onu içeri almaya çalıştı. Taveras, görevlinin yüzüne elini koyarak onu itti. Görevlinin festivale kısa vadeli bir sözleşmeyle katılan yerel bir Fransız olduğu anlaşıldı. Bir kaynak, görevlinin büyük baskı altında çalıştığını ve ırkçılık veya ayrımcılık iddialarının saçma olduğunu söyledi.

Cannes'da ünlülerle tartışan kadın güvenlik görevlisi, şimdi de Koreli oyuncu Yoona'nın fotoğraf çekmesini engelledi

Cannes'da ünlülerle tartışan kadın güvenlik görevlisi, şimdi de Koreli oyuncu Yoona'nın fotoğraf çekmesini engelledi

Anahtar Kelimeler:
'Amerikan doları ortadan kaldırılacak, İslam dinarına geçilecek' Önceki Haber

'Amerikan doları ortadan kaldırılacak, İslam dinarına geçilecek'

İsrail tankları, insanların diri diri yakıldığı kentin merkezine girdi Sonraki Haber

İsrail tankları, insanların diri diri yakıldığı kentin merkezine girdi