10 kişiyi öldüren, 40 kişiyi yaralayan yolculuk böyle başlamış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 kişiyi öldüren, 40 kişiyi yaralayan yolculuk böyle başlamış

Mersin‘in Tarsus ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazaya neden olan yolcu otobüsünün Diyarbakır otogarından çıkış anları ortaya çıktı. BARİYERLERİ DEVİRİP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ Diyarbakır’dan İstanbul’a seyir halindeki yolcu otobüsü, dün akşam, TAG Otoyolu’nun Mersin’in Yenice mevkiinde devrilerek çelik bariyerleri yıkıp karşı şeride geçmiş ve bir kamyon ile iki otomobille çarpışmıştı. Kazada 10 kişi yaşamını […]

Mersin‘in Tarsus ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme kazaya neden olan yolcu otobüsünün Diyarbakır otogarından çıkış anları ortaya çıktı.

BARİYERLERİ DEVİRİP KARŞI ŞERİDE GEÇTİ

Diyarbakır’dan İstanbul’a seyir halindeki yolcu otobüsü, dün akşam, TAG Otoyolu’nun Mersin’in Yenice mevkiinde devrilerek çelik bariyerleri yıkıp karşı şeride geçmiş ve bir kamyon ile iki otomobille çarpışmıştı. Kazada 10 kişi yaşamını yitirmiş, 9’u ağır 40 kişi yaralanmıştı.

10 kişinin öldüğü kazaya neden olan otobüsün otogardan çıkışı kamerada

OTOGARDAN ÇIKTIĞI ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Kazaya neden olan yolcu otobüsün Diyarbakır Şehirlerarası Terminali’nden çıkış anlarına ait görüntüler ortaya çıktı. 18 numaralı peronda dün saat 10.40’ta kaydedilen görüntülerde, aşağıda bekleyen bazı kişilerin araçtaki yakınlarını el sallayarak uğurladıkları anlar yer aldı.

10 kişinin öldüğü kazaya neden olan otobüsün otogardan çıkışı kamerada

OTOBÜS ŞOFÖRÜ TUTUKLANDI

Kazaya karışan yolcu otobüsünün sürücüsü Ali G, Tarsus’ta özel hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan zanlı, işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

10 kişinin öldüğü kazaya neden olan otobüsün otogardan çıkışı kamerada

“NASIL OLDU BEN DE ANLAMADIM”

Şoför, ifadesinde 110 kilometre hızla ilerlediğini ve yağış nedeniyle yolun kaygan olduğunu öne sürdü. Bir anda kontrolünü kaybettiğini söyleyen şoförün, “Kaza nasıl oldu ben de anlamadım.” dediği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Ünlü deprem uzmanından 4 ilimizin uykularını kaçıracak uyarı Önceki Haber

Ünlü deprem uzmanından 4 ilimizin uykularını kaçıracak uyarı

10 kişinin can verdiği katliam gibi kazada otobüs şoförü tutuklandı Sonraki Haber

10 kişinin can verdiği katliam gibi kazada otobüs şoförü tutuklandı